Meistä

Kylyve.fi – Vaivattoman kylypemisen puolesta…Ja vähän muutakin

Kylve Entertainment Group on vuoden 2019 loppupuolella perustettu viihdevälinevuokraukseen keskittyvä yritys. Yritys tarjoaa toimintansa alkuvaiheessa liikuteltavan paljun vuokrausta Oulun ja Kempeleen alueella. Vuoden 2020 alussa on perustettu myös Rock The House Up!, joka laajentaa yrityksemme toimintaa myös ohjelmapalveluiden saralle.

Laaja-alainen asiantuntemus vahvuutenamme

Perustajina meillä häärää kolme hyvinkin erilaisista taustoista peräisin olevaa yrittäjää. Tarinan voisi aloittaakin kysymyksellä, että mitä saadaan kun yhdistetään sähköinsinööri, pitkän linjan muusikko ja webbikoodari? Vastaus lyhykäisyydessään kuuluu, että Kylyve Entertainment Group Oy eli tuttavallisemmin Kylyve.fi.  

Erilaisuus on rikkaus etenkin, kun ollaan yrittämässä. Otetaan esimerkkinä Jack, joka on muusikkona keikkalavojen konkari useasta eri kokoonpanosta, jonka lisäksi hänen osaamisrepertuaariin kuuluu muunmuuassa mittakirvesmiehen työtehtävät, 3D-mallinnus, valo- ja äänisuunnitelu sekä toteutus, studio- ja äänitystyöt sekä tuoreimpana tietenkin yrityksen toimitusjohtajan työtehtävät Kylyvessä.

Jukka puolestaan on koulutukseltaan sähköinsinööri rautaisella ammattitaidolla ja toimii työnsä ohessa yrityksemme hallituksen puheenjohtajana sekä vastaa paljun ja esitystekniikan elektroniikan sähkötöistä. Leikkimielisesti hupisähkövastaavaksi itseään tituleeraavan Jukan tapauksessa puhutaan kuitenkin kovan luokan alansa huippuasiantuntijasta, joka huolehtii päivätyökseen siitä, että sinunkin pistorasiastasi tulee sähköä parhaimpaan katseluaikaan.

Timo on koulutukseltaan tradenomi suuntautumisenaan web-sovelluskehitys. Tämän lisäksi hänellä on vankka 10v kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä, verkkokaupasta , IT-ratkaisuista sekä toiminnan ja käytettävyyden kehityksessä.

Yrityksemme slogan ”Yritys on tärkeintä” kuvaa hienosti suhtautumista ja omistautumistamme yritystämme kohtaan. Tähän lyhyeen lausahdukseen kulminoituu omistautuneisuus, avoimuus ja pelottomuus yrittää myös uutta!

Käyttäjäkokemus ja asiakastyytyväisyys toiminnan ytimessä

Tämän päivän asiakas on tottunut siihen, että asiat voi hoitaa kätevästi verkossa vaikkapa sohvalla istuen älypuhelimen näytöltä. Me Kylyvellä tiedostamme tämän ja olemme panostaneet erityisesti verkkosivujemme toimivuuteen. Asiakkaana näet välittömästi ajantasaisen varaustilanteen sivuiltamme ja pystyt tekemään varauksen klikkailemalla kalenterista.

Maksu toimii kuten missä tahansa nykyaikaisessa verkkokaupassa ja ostaminen on aina turvallista ja helppoa maksunvälittäjämme palvelussa. Sivustomme käyttää SSL-sertifikaattia, joka mahdollistaa salatun ja suojatun https-yhteyden eli liikenne sivustomme palvelimen ja laitteesi internet selaimen välillä on salattu. Tämän pystyt tarkastamaan selaimen osoiterivin vasemmalta puolelta löytyvästä lukko-kuvakkeesta.

Ensiluokkaiset tuotteet ja nopea asiakaspalvelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvän kylypemiskokemuksen ja paljumme onkin varustettu varsin runsaasti: paljun sydän eli kamina on markkinoiden tehokkammasta päästä, kylpytynnyrin sisällä on väriä vaihtavat RGB-ledit ja poresuuttimet. Lisäksi olemme varustaneet paljun säänkestävällä Bluetooth -soittimella ja kaiuttimilla. Myös perinteinen FM-radio löytyy samasta laitteesta. Paljun ympärillä on myös riittävä määrä juomatelineitä.

Asiakaspalvelumme on tukenasi vaikeissa kysymyksissä ja sinulla on useampia tapoja tavoittaa meidät. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, Facebookissa tai vaikkapa Instagramissa. Vastaamme aina 24h sisällä niin arkena kuin pyhänäkin, joten älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Käy tutustumassa paljuun tästä linkistä.


Kasvot yrityksen takana:

Jack Ruutikainen

CEO

Lähdin tähän yritystoimintaan mukaan, koska itseäni kiinnosti tässä projektissa paljun lisäksi myös muut yrityksen kehittämismahdollisuudet. Voinkin siis todeta, että ei tämä homma vain paljuiluun tule jäämään. Olen soittanut kitaraa lukuisissa kokoonpanoissa ja tehnyt musiikkia useamman vuoden ajan, joten tulevat aluevaltaukset tulevat suuntautumaan mm. tälle alalle.


Jukka Kotisaari

Senior Hot Tub Electrician & Chairman of the Board

Veden kanssa läträäminen kaikissa muodoissaan avantouinnista, sukelteluun ja uimahyppelyyn on kiehtonut enemmän tai vähemmän tätä miestä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Ajatus tähän yritysharrastamiseen lähti laukalle eräänä lokakuisena lauantaina Puolasta kuljettamani tuliaispullon pohjalta. Se oli muuten elämäni ensimmäinen kerta kun kävin Torniossa Umpitunnelissa ja eräällä tapaa voidaan kai siis sanoa että samalla reissulla ollaan edelleen.. Ammatinvalinnasta johtuen hupisähköhommat kuuluvat vahvasti vastuualueeseeni joten kehoitankin laittamaan valot, sekä poreet päälle ja nauttimaan kylypemisestä!


Timo Rautio

Executive Vice President, Customer Experience Executive Manager

Mielestäni parhaisiin iltoihin on sisältynyt aina paljun lämmitys. Useamman onnellisen sattuman sanelemana satuin päätymään samaan aikaan näiden kahden kaverin kanssa samalle roadtripille Tornioon. Matka oli toki kilometreissä mitattuna suht lyhyt, mutta kestoltaan tästä on Jukan sanoin muodostunut ehdottomasti pisin seikkailu tähän asti.

Opintojen kautta on irronnut roppakaupalla oppia web-sovelluksista, joten se on meikäläinen sitten joka tässä firmassa masteroi ja painaa tarvittaessa paniikkinappia ja pakenee Panamaan, jos jätös osuu tuulettimeen ja webbipuoli kaatuu.


Kylyve Entertainment Group somessa:-Yritys on tärkeintä-